‘Hoe zie je jezelf in de wereld van morgen?’

Een andere kijk op jouw organisatie

Veranderopgaven draaien niet alleen om het bereiken van een specifiek doel, maar vooral om het streven naar het hogere doel Het streven naar bedoeling en betekenisvolle verandering is een achter de verandering. Het gaat er in onze ogen om dat organisaties betekenisvol zijn en blijven, en dat ze het verandervermogen ontwikkelen om zich voortdurend aan te passen aan de omstandigheden van vandaag en morgen.

Het streven naar bedoeling en betekenisvolle verandering is een filosofie die organisaties kan helpen om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende wereld. Het ontwikkelen van verandervermogen en het begrijpen van het bredere systeem zijn sleutelfactoren om succesvol te blijven in een dynamische en uitdagende zakelijke omgeving.

‘Verandering begint
niet bij processen of systemen, maar bij de harten en geesten van mensen’

‘Verandering begint
niet bij processen of systemen, maar bij de harten en geesten van mensen’

VERANDEROPGAVEN

Het begrijpen van veranderopgaven gaat verder dan alleen het oppervlakkig bekijken van een enkele uitdaging of dilemma. Het erkent dat problemen of vraagstukken in een organisatie meestal verband houden met het bredere systeem waarin ze zich voordoen. Dit kan verwijzen naar de cultuur, structuur, processen, communicatie en relaties binnen de organisatie. Door de veranderopgave te zien als een onderdeel van een groter geheel, kunnen diepere oorzaken worden blootgelegd en oplossingen worden ontwikkeld die het hele systeem ten goede komen.

FIER EN FORT biedt begeleiding door bij veranderopgaven medewerkers te helpen begrijpen wat de bedoeling is achter de verandering. In plaats van simpelweg een veranderingsplan te implementeren, streven wij naar betekenisvolle transformaties die bijdragen aan het lange termijn succes van de organisatie.

Naast begeleiding bij veranderopgaven, biedt FIER EN FORT ook diensten op het gebied van leiderschapsontwikkeling, strategieontwikkeling en HR-advies. Dit alles is gericht op het versterken van de organisatie als geheel en het creëren van een omgeving waarin mensen en processen optimaal kunnen functioneren.

DE EYE-OPENER VAN

‘Klaas voelt heel goed aan wat er moet gebeuren op welk moment zodat wij het gewenste resultaat behalen’

ERIC – MARTINI ZIEKENHUIS GRONINGEN


INTERIM

FIER EN FORT biedt oplossingen voor tijdelijke denk- en advieskracht op het vlak van:

  • Strategie
  • HR en ontwikkeling
  • Veranderopgaven

Daarnaast is Klaas beschikbaar voor interimopdrachten in de rol van:

  • Projectmanager
  • HR manager
  • Teammanager

Klik op de knop hieronder om meer over Klaas zijn ervaring te lezen.