‘Ik luister naar de
woorden die jij niet
zegt’

Over mij

Mijn verhaal gaat over het vertrouwen om ‘te zijn wie je bent en te kunnen worden wat je wilt worden’. Avonturier en vragensteller. Zo omschrijf ik mezelf. Ik ben erop gebrand alles eruit te halen wat erin zit. En dat gun ik een ander ook. Uit je comfortzone stappen in plaats van je door angst te laten leiden. Open staan voor nieuwe dingen. Het leven is zo mooi als je je nieuwsgierigheid inzet om jezelf te ont-dekken en je volle potentie te laten bloeien.

Mensen vertrouwen snel hun persoonlijke verhalen aan me toe en ik koester dat ze zeggen rustig bij mij te worden. Ik geniet enorm van de twinkeling in de ogen als iemand weer perspectief ziet, hernieuwd zelfvertrouwen heeft verkregen of een overwinning op zichzelf heeft gehaald. Maar ook van de grotere bewegingen in organisaties kan ik genieten, als teams voorwaartse energie (her)vinden of het leiderschap in organisaties op inspirerende wijze tot zijn recht komt. Het is ontzettend mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

ACHTERGROND

Mijn keuze voor een bedrijfseconomische studie was er meer eentje vanuit armoede dan vanuit overtuiging (ik bedoel hiermee dat ik niet zo goed wist wat ik wilde op mijn 17e jaar). Pas tijdens de eerste jaren in diverse omgevingen werkzaam te zijn geweest, ontstond mijn interesse voor psychologie en teamdynamica. Vervolgopleidingen in Strategisch HRM, gedragsanalyse, transactionele analyse, NLP en een master veranderkunde openden mij letterlijk de ogen, leerde ik mezelf beter kennen en ontwikkelopgaven te begeleiden.

Ik ontdekte ook dat het voor mij niet weggelegd was een langere tijd in dezelfde rol bij dezelfde werkgever te functioneren. En zo ontstond in 2011 FIER EN FORT, mijn eigen bureau waarin ik mijn ei helemaal kwijt kan. Ik word gedreven door de inhoudelijke uitdaging van ontwikkelvraagstukken en de échte ontmoeting met mensen.

‘Ik word altijd zo vraagzuchtig als ik geen antwoorden krijg’

‘Ik word altijd zo vraagzuchtig als ik geen antwoorden krijg’

HOBBY’S

Naast hardlopen houd ik van spannende activiteiten. Die activiteiten mogen van mij sportief zijn. Ik ben het liefste in de bergen. Via Ferrata, wandelen, snowboarden, fietsen vind ik fantastisch. Maar ook het water trekt enorm, zowel vloeibaar als bevroren. Schaatsen en windsurfen zijn andere passies waarin ik helemaal op kan gaan.

JOUW VEILIGE HAVEN

In mijn praktijk in Gorredijk heb ik een fijne, huiselijke plek gecreëerd om jou te ontvangen. Hier ben je welkom om jouw vraagstuk met mij te bespreken.

Wil je liever op een andere locatie aan de slag? Ook dat is mogelijk.

de eye-opener van

‘Klaas raakte de kern van mijzelf aan, hij heeft ‘mij’ naar boven gehaald’

ELSA – PERSOONLIJK TRAJECT