‘Door de bomen het bos weer zien’

FIER EN FOREST
ont-dekkingsreis

De avontuurlijke retraite FIER EN FOREST is een unieke vorm van een persoonlijke ontwikkelings- en ontdekkingsreis waarbij avontuur, natuur en zelfreflectie samenkomen. In plaats van alleen ontspanning en rust, biedt deze avontuurlijke retraite in de bossen van Noorwegen een actieve en uitdagende ervaring die je uitnodigt om uit je comfortzone te stappen en nieuwe hoogten te bereiken.

Het doel van deze reis is jou te helpen groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Dit kan betrekking hebben op het vergroten van zelfbewustzijn, het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden, het verbeteren van communicatie en het eigen aandeel in de samenwerking, het overwinnen van angsten en beperkende overtuigingen, het leren omgaan met uitdagingen, en het opbouwen van veerkracht

WAT KUN JE VERWACHTEN?

FIER EN FOREST vindt plaats op een afgelegen locatie in de wonderschone, wilde natuur van Noorwegen met haar bergen, fjorden en afgelegen eilanden. Je wordt omringd door adembenemende landschappen. In het programma zijn verschillende avontuurlijke activiteiten opgenomen zoals hiken, klimmen, raften, ziplinen, en andere avontuurlijke bezigheden (afhankelijk van de groep en het jaargetijde).

Het avontuurlijke aspect van deze retraite is een krachtig hulpmiddel om persoonlijke groei en bewustwording te bevorderen. De uitdagingen die je tegenkomt tijdens fysieke activiteiten weerspiegelen vaak de obstakels en hindernissen die je in jouw dagelijks leven tegenkomt. Door deze uitdagingen aan te gaan, ontwikkel je veerkracht, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

Naast de avontuurlijke activiteiten omvat FIER EN FOREST momenten van stilte, meditatie, aandacht voor ademhaling en reflectie. De rustige momenten in de natuur bieden jou de gelegenheid om diep naar binnen te keren en je gedachten en emoties te onderzoeken. Het contact met de natuur en het loskoppelen van de dagelijkse afleidingen kunnen leiden tot diepe inzichten en spirituele verbondenheid.

VOOR WIE?

Of je nu op zoek bent naar zelfontdekking, persoonlijke groei, een pauze van het dagelijks leven, of gewoon een opwindend avontuur, FIER EN FOREST kan een levens-veranderende ervaring zijn die je nog lang zal bijblijven.

FIER EN FOREST wordt zowel aangeboden als een individueel programma met open inschrijving (in een groep van maximaal 6 personen) als een teamprogramma gericht op teambuilding en/of specifieke professionele vaardigheden zoals (persoonlijk) leiderschap. Groepsexpedities hebben het voordeel van een gemeenschapsgevoel en gedeelde ervaringen, wat bijdraagt aan een krachtige en ondersteunende leeromgeving.

Interesse?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het programma en de aankomende reisdata? Meld je hieronder vrijblijvend aan voor de FIER EN FOREST update lijst.