‘Geluk is het leven
zien met je ogen open’

Eye-openers

Bij FIER EN FORT zijn we trots op wat we doen en wat we samen met onze opdrachtgevers bereiken. We kunnen hier zelf heel veel over vertellen, maar we laten liever de mensen zelf aan het woord. Op deze pagina lees je op welke manier het perspectief van deze personen is veranderd.

Management Bijeenkomsten

Management Bijeenkomsten

ELZA

“Ik heb Klaas in meerdere trajecten meegemaakt en als ik kijk naar bijvoorbeeld de managementbijeenkomsten, dan zie ik dat hij heel goed kijkt naar het vraagstuk en dat vertaald hij dan direct naar een passende werkvorm. Hij kan ook heel goed aanvoelen hoe de sfeer is, en als het moet, dan verandert hij ook het programma, om tegemoet te komen aan de sfeer en de energie die er in de groep zit. Dus hij kan heel goed inspelen op wat er speelt in een groep. En wat ik, en velen met mij, van hem heb geleerd is de “checkvraag” wat checkt of je nu het antwoord op je vraag hebt of dat je er nog een vraag overheen moet stellen. Dus hij geeft wel echt stof tot nadenken!

 

Management Bijeenkomsten

DE EYE-OPENER VAN

ERIC

“Ik heb Klaas leren kennen tijdens ons teamontwikkelingstraject. Gedurende het hele traject merkte ik dat Klaas heel goed is in luisteren. Hij heeft niet van te voren een heel vaststaand plan, wat juist erg prettig is. Hij voelt juist heel goed aan wat er moet gebeuren op welk moment zodat wij toch ons resultaat kunnen behalen. Samenvattend kan ik zeggen dat Klaas een fijne gesprekspartner is die handelt vanuit een brede kennis.”

Persoonlijk Traject

Persoonlijk Traject

HERMA

“Ik ben zeer blij met de begeleiding en het resultaat van mijn traject met Klaas. Door zijn heldere vertaling en feedback van wat ik zeg, en ook niet zeg, kon ik weer een bodem leggen om op voort te borduren. Klaas luistert tussen de regels door en stimuleert mij om eerlijk en kritisch te zijn. Het traject met Klaas gaf me het zelfvertrouwen en plezier om werk weer op te starten.

Ik wil graag Klaas bedanken voor zijn openheid, respect, feedback en creativiteit van denken. Het was voor mij een mooi en zinvol proces, dat me nieuwe inzichten heeft gebracht.”

Persoonlijk Traject

DE EYE-OPENER VAN

MARTINE

“Ik had direct een hele positieve indruk van Klaas. Het is een hele open, toegankelijke en verbindende man die er echt voor jou is. Hij is altijd op zoek naar manieren waarop hij jou kan helpen en kan ondersteunen bij je vraagstuk. Als ik opnieuw een vraagstuk heb waarmee we de diepte in moeten gaan, zou ik Klaas altijd opnieuw benaderen.”

Waarmee kan ik jou helpen?

Waarmee kan ik jou helpen?